Jobba hos oss

Är du legitimerad sjuksköterska som vill ha ett flexibelt arbete?

Är du legitimerad sjuksköterska med minst 5 års arbetslivserfarenhet? Är du nyfiken på att jobba digitalt med sjukvårdsrådgivning  på distans? Vill du ha ett flexibelt arbete där du kan arbeta hemifrån och med kortare arbetstid?

Vi söker kontinuerligt erfarna legitimerade sjuksköterskor och andra specialistkompetenser som vill jobba med oss och våra innovativa lösningar inom e-hälsa. Välkommen att skicka in en ansökan till oss på MedHelp Sjukvårdsrådgivning AB.

Gör skillnad hos oss

Uppdraget som rådgivningssjuksköterska i telefon är att bedöma symtom och hänvisa till rätt vårdnivå. Utifrån din medicinska kompetens och med hjälp av våra digitala lösningar och verktyg, arbetar du strukturerat och metodiskt för att säkerställa patientsäkerhet och kvalitet. Hos oss gör du skillnad.

Innan du börjar arbeta  hos oss får du en omfattande introduktionsutbildning med fokus på samtalsmetodik och hänvisningsstöd.

Många olika möjligheter

Vi är intresserade av dig som vill arbeta som timanställd eller tillsvidareanställd (hel- eller deltid). Hos oss är möjligheterna många och vi har medarbetare som kombinerar arbete på MedHelp med att studera, driva andra verksamheter, utveckla ett fritidsintresse med mera. Vi vill därför gärna veta vad som passar just dig, just nu.

Arbetet som rådgivningssjuksköterska på MedHelp sker alltid inom Sveriges gränser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

För att arbeta som sjuksköterska hos MedHelp sjukvårdsrådgivning krävs att du har:

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska, gärna från akutsjukvård, vårdcentral eller hemsjukvård,
  • God datorvana,
  • Är flytande i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska (tala och förstå).

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Som rådgivningssjuksköterska ska du vara trygg i din roll och kunna arbeta effektivt, strukturerat och metodiskt utifrån givna ramar. Arbetet kräver att du är stresstålig, kvalitetsmedveten och utvecklingsinriktad.

Lång erfarenhet av sjukvårds­rådgivning

På MedHelp Sjukvårdsrådgivning har vi mer än 20 års erfarenhet av sjukvårdsrådgivning och digital vård. Jobbar du hos oss får du cirka 200 sjuksköterskor som kollegor runt om i landet.

Arbetstidsförkortning

Som fastanställd omfattas du av arbetstids­förkortningen. Det gäller oavsett om du arbetar del- eller heltid.

Flexibelt arbete på distans

Som sjuksköterska hos oss kan du styra mycket själv. Du arbetar med sjukvårds­rådgivning hemifrån på deltid eller heltid. Det finns möjlighet att jobba olika mycket i olika perioder. Vad passar dig?
Teamchef Maria från Mönsterås var den första teamchefen att leda hela sitt team på distans. Här berättar hon om sina tankar om distansarbetet på MedHelp.

Maria Elofsson
Teamchef på MedHelp

”Om du vill ha ett spännande jobb där du utvecklas varje dag och känner att du gör nytta, och inte är rädd för förändring, då är detta ett jobb för dig.”

Cecilia Hansen
Driftkoordinator på MedHelp

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig eller din Region med sjukvårdsrådgivning