Jobba hos oss

Är du legitimerad sjuksköterska som vill ha ett flexibelt arbete?

Är du legitimerad sjuksköterska med minst 5 års arbetslivserfarenhet? Är du nyfiken på att jobba digitalt med sjukvårdsrådgivning  på distans? Vill du ha ett flexibelt arbete där du kan arbeta hemifrån och med kortare arbetstid?

Vi söker kontinuerligt erfarna legitimerade sjuksköterskor och andra specialistkompetenser som vill jobba med oss och våra innovativa lösningar inom e-hälsa. Välkommen att skicka in en ansökan till oss på MedHelp Sjukvårdsrådgivning AB.

Hör rådgivningssjuksköterskan Patricia berätta varför bild och video ger bättre och mer riktade bedömningar och bidrar till tryggare sjukvårdsrådgivning över telefon.

Gör skillnad hos oss

Uppdraget som rådgivningssjuksköterska i telefon är att bedöma symtom och hänvisa till rätt vårdnivå. Utifrån din medicinska kompetens och med hjälp av våra digitala lösningar och verktyg, arbetar du strukturerat och metodiskt för att säkerställa patientsäkerhet och kvalitet. Hos oss gör du skillnad.

Innan du börjar arbeta  hos oss får du en omfattande introduktionsutbildning med fokus på samtalsmetodik och hänvisningsstöd.

Många olika möjligheter

Vi är intresserade av dig som vill arbeta som timanställd eller tillsvidareanställd (hel- eller deltid). Hos oss är möjligheterna många och vi har medarbetare som kombinerar arbete på MedHelp med att studera, driva andra verksamheter, utveckla ett fritidsintresse med mera. Vi vill därför gärna veta vad som passar just dig, just nu. I nuläget har vi inte möjlighet att ta emot dig som vill fakturera från eget företag.

Arbetet som rådgivningssjuksköterska på MedHelp sker alltid inom Sveriges gränser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

För att arbeta som sjuksköterska hos MedHelp sjukvårdsrådgivning krävs att du har:

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska, gärna från akutsjukvård, vårdcentral eller hemsjukvård
  • God datorvana
  • Är flytande i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska (tala och förstå)
  • Arbetsplats i hemmet där du kan stänga dörren för att säkra sekretessen (MedHelp tillhandahåller teknisk utrustning)

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Som rådgivningssjuksköterska ska du vara trygg i din roll och kunna arbeta effektivt, strukturerat och metodiskt utifrån givna ramar. Arbetet kräver att du är stresstålig, kvalitetsmedveten och utvecklingsinriktad. MedHelp har kollektivavtal.

Lång erfarenhet av sjukvårds­rådgivning

På MedHelp Sjukvårdsrådgivning har vi mer än 20 års erfarenhet av sjukvårdsrådgivning och digital vård. Jobbar du hos oss får du cirka 250 sjuksköterskor som kollegor runt om i landet.

Arbetstidsförkortning

Som fastanställd omfattas du av arbetstids­förkortningen. Det gäller oavsett om du arbetar del- eller heltid.

Flexibelt arbete på distans

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sjukvårdsrådgivning hemifrån på deltid, heltid eller på timmar. Vad passar dig?

”Jag har aldrig upplevt en sådan stark och fin teamkänsla på andra jobb, och då jobbar vi alla dessutom hemifrån. ”

Evelina Daanje
Rådgivningssjuksköterska på MedHelp

”Som företag sitter vi på en så pass lång och bred kompetens att vi verkligen kan garantera kvalitetssäkrad sjukvårdsrådgivning. Det är mycket viktigt för mig personligen.”

Sven-Olof Snellman
Rådgivningssjuksköterska på MedHelp

”Jobbet är både varierande och roligt, och både chefer och medarbetare är jättetrevliga. Utöver det rår jag också över livet på ett helt annat sätt nu.”

Nina Lindroth
Rådgivningssjuksköterska på MedHelp

”Ofta är vi den allra första kontakten med vården och i de mötena kan vi göra stor skillnad, framför allt för den inringande, men vi minskar också belastningen på vården om vi kan ge goda egenvårdsråd.”

Isabelle Stålåker
Rådgivningssjuksköterska på MedHelp

”Jag ser mig inte som en traditionell chef utan mer som en lagspelare och en del av teamet. Man kan nog säga att jag är mer som coachen på bänken.”

Therese Rödjemark-Andersson
Teamchef på MedHelp

”Bild och video ger oss en mer realistisk bild av symtomen. Det är väldigt bra att få se patienten för att göra en så bra bedömning som möjligt.”

Anne Bågenholm
Rådgivningssjuksköterska på MedHelp

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig eller din Region med sjukvårdsrådgivning